Μαρία Ηλιάκη: Εκδρομή στην νότια Ελβετία μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη!

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης μετρούν ήδη ένα χρόνο κοινής πορείας με τον έρωτά τους όλο και να δυναμώνει. Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος μπορεί κατοικούν σε διαφορετικές χώρες, όμως η απόσταση δεν έχει δυσκολέψει τη σχέση τους, αφού η Μαρία Ηλιάκη ταξιδεύει κάθε μήνα στην Ζυρίχη, ώστε να βρεθεί στο πλευρό του. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια είναι στα καλύτερά της, αφού αυτός ο έρωτας της πάει πολύ.

Δεδομένου ότι ο Στέλιος Μανουσάκης έχει πολλές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα, το ζευγάρι κάνει ελάχιστες εκδρομές. Αυτή τη φορά βέβαια αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το Σαββατοκύριακο με τον καλύτερο τρόπο και έτσι μπήκε στο τρένο με προορισμό την νότια Ελβετία και συγκεκριμένα την πόλη Λουγκάνο, την μεγαλύτερη ιταλόφωνη πόλη στο καντόνι Τιτσίνο.

Η Μαρία Ηλιάκη ως λάτρης των social media δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές από αυτή την απόδραση. Ακόμα και αν ο καιρός δεν είναι κατάλληλος για μπάνια εκεί, η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε από την συγκεκριμένη πόλη και δεν σταμάτησε να μας δείχνει διάφορες γωνιές της.

Δες φωτογραφίες:

Η Μαρία Ηλιάκη διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή της!

Read More

And More