Μαρία Ηλιάκη: Έξαλλη με πωλήτρια στην Ζυρίχη – Γιατί πήγε να τσακωθεί;

Στην Ζυρίχη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Ηλιάκη, με σκοπό να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη. Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να τους κρατούσε χωριστά, ωστόσο η όμορφη παρουσιάστρια βρήκε τρόπο να ταξιδέψει ξανά για την αγκαλιά του. Η Μαρία και ο Στέλιος ζουν τον έρωτά τους στην Ελβετία, ωστόσο ένα γεγονός χάλασε τη διάθεση της γνωστής παρουσιάστριας!

Όπως μας αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη μέσα από μια σειρά Instagram Stories της, σήμερα το πρωί πήγε στα μαγαζιά να ψωνίσει κάτι καλλυντικά. Η παρουσιάστρια μίλησε αγγλικά στην πωλήτρια, ωστόσο εκείνη της απάντησε στα γερμανικά αδιαφορώντας για την γνωστή Ελληνίδα, η οποία δεν γνώριζε τη γλώσσα. Όπως ήταν επόμενο, η Μαρία Ηλιάκη έγινε έξαλλη και σηκώθηκε να φύγει από το μαγαζί.

Δες το ξέσπασμά της στα social media:

“Ή είσαι αμόρφωτη και δεν ξέρεις αγγλικά που τα ξέρει σχεδόν όλος ο πλανήτης ή απλά είσα αγενής και θέλεις να μου προκαλέσεις εμένα πρόβλημα. Βλέπεις ότι εγώ δεν ξέρω και αντί να με διευκολύνεις, μου το κάνεις χειρότερο. Όπως καταλαβαίνετε την κοίταξα με πολύ ύφος…” είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ηλιάκη.

Read More

And More