Μαρία Ηλιάκη: Έξω φρενών η εγκυμονούσα παρουσιάστρια – Τι συνέβη;

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος πρόκειται να επισφραγιστεί σε λίγους μήνες με τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους. Η γνωστή παρουσιάστρια διανύει μια τρυφερή και συγχρόνως ευτυχισμένη περίοδο και ανυπομονεί για το νέο κεφάλαιο που θα ανοιχτεί στη ζωή της.

Η μέλλουσα μανούλα τους τελευταίους μήνες έχει μετακομίσει στην Ελβετία, όπου μένει μόνιμα ο σύντροφός της λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του. Η ίδια ωστόσο φαίνεται να μην έχει συνηθίσει την καθημερινότητα εκεί και πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η Μαρία Ηλιάκη πρόσφατα παρήγγειλε ένα καινούργιο κρεβάτι. Από αυτό ωστόσο έλειπε ένα εξάρτημα. Έπειτα από πολλές προσπάθειες, η παρουσιάστρια ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι τελικά έλαβε ένα mail που την ενημέρωνε πως το εξάρτημα αυτό θα το παραλάβει την 15η εβδομάδα του χρόνου, κάτι που την έκανε έξαλλη.

“Παιδιά, σταματήστε να με τρολάρετε για το κρεβάτι γιατί βλέπετε και η βλεφαρίδα είναι έξαλλη αυτή τη στιγμή. Σήμερα μας στείλανε mail, βέβαια, συγγνώμη λέει για την καθυστέρηση, το εξάρτημα λέει που λείπει θα έρθει τη 15η εβδομάδα του χρόνου. Θα κάτσω δηλαδή εγώ να μετράω ποια είναι η 15η εβδομάδα του χρόνου. Πες μου χρυσέ μου μια ημερομηνία που θα έρθει αυτό το εξάρτημα… Τι μου γράφεις 15η εβδομάδα;” λέει στο βίντεό της η Μαρία Ηλιάκη

Read More

And More