Μαρία Ηλιάκη: Έτσι διέψευσε τις φήμες ότι παντρεύεται με τον Στέλιο Μανουσάκη!

Το πρωί της Τρίτης, η Μαρία Ηλιάκη έκανε μια τηλεφωνική φάρσα στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Συγκεκριμένα, βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Η Φωλιά των Κου Κου» προσποιούμενη την τηλεθεάτρια και με αλλαγμένη φωνή ζήτησε από την Κατερίνα Καραβάτου τα… στέφανα και το νυφικό της.

Ωστόσο, το αστείο φαίνεται πως της γύρισε «μπούμερανγκ» καθώς η γνωστή παρουσιάστρια πήρε την εκδίκησή της. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε ότι η Μαρία Ηλιάκη ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη, με την ίδια μάλιστα να γίνεται κουμπάρα, αφήνοντας ακόμη και το πάνελ της εκπομπής με το στόμα ανοιχτό.

Από εκείνη τη στιγμή, οι φήμες ότι η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια παντρεύεται κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Η ίδια, το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έβαλε τέλος στην όλη παραφιλολογία που έχει ξεσπάσει και ξεκαθάρισε την αλήθεια για την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα κολάζ που έφτιαξε με χιουμοριστική διάθεση και στην οποία απεικονίζονται δύο γυναικεία κορμιά με εντυπωσιακά νυφικά, πάνω στα οποία είχε “κολλήσει” το κεφάλι της. «…μαθαίνω ότι παντρεύομαι…και όχι τίποτα άλλο ξεσηκώθηκε κ ο μπαμπάς μου και ψάχνει ρούχα! Σας ευχαριστώ για τις ευχές αλλά όταν αρχίσω να ψάχνω για μπομπονιέρες και κουμπάρο θα σας ενημερώσω εγώ πρώτη απ’όλους #notmarriedyet» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που το συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια από τους followers της, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν… βροχή.

Read More

And More