Μαρία Ηλιάκη: «Έχω εκνευριστεί αρκετές φορές με ανθρώπους που λένε τη γνώμη τους χωρίς να τους ζητηθεί»

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στο εορταστικό τεύχος του περιοδικού BOOM και στη Μαρία Ροδίτη. Απόσπασμα της συνέντευξής της εξασφάλισε αποκλειστικά το TLIFE.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μοιράζεται έντονες στιγμές της μητρότητας, ενώ παραδέχεται πως η ζωή της άλλαξε ριζικά με τον την γέννηση της κόρης της, Κατερίνας. 

Σε επηρεάζει η γνώμη των άλλων όσον αφορά το παιδί σου;

Έχω εκνευριστεί αρκετές φορές με ανθρώπους που λένε τη γνώμη τους χωρίς να τους ζητηθεί. Θεωρώ μεγάλη αδιακρισία να κάνεις υποδείξεις σε έναν νέο γονιό. Όμως, έχω υποπέσει κι εγώ, άθελά μου, σε αυτό το λάθος. Πρόσφατα συνάντησα μια φίλη μου και την ώρα που μου έδειχνε ένα βίντεο με το παιδί της, εγώ παρατήρησα ότι φοράει ακόμα πιπίλα. Ασυναίσθητα της το είπα. Αμέσως δαγκώθηκα και ζήτησα συγγνώμη! ΟΚ, το παιδί είναι σε μια ηλικία που θα έπρεπε να έχει κόψει την πιπίλα, αλλά ποια είμαι εγώ που θα κάνω παρατήρηση; Ντράπηκα, γιατί έκανα κάτι που δεν θέλω να μου κάνουν.

Ποια είναι η πιο «περιττή» και ποια η πιο ουσιαστική συμβουλή που έχεις δεχθεί για τη μητρότητα;

«Περιττή» συμβουλή δεν έχω δεχθεί, γιατί έχω αποφασίσει ότι θα ακούω πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους γύρω μου. Την πιο ουσιαστική συμβουλή μού την έδωσε μία φίλη, που μου είπε ότι δεν χρειάζεται να είμαι όλο το 24ωρο με τη μικρή, ούτε να νιώθω ενοχές όταν κάνω πράγματα για τον εαυτό μου. Στην αρχή αισθανόμουν τύψεις όταν πήγαινα μια βόλτα με τις φίλες μου ή στο κομμωτήριο.

Η Μαρία πριν γίνει μαμά ήταν…

Μία άλλη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164