Μαρία Ηλιάκη για τη σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη: «Διαταράσσονται οι ισορροπίες όταν έρχεται ένα παιδί»

Η Μαρία Ηλιάκη έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη και η κόρη τους Κατερίνα είναι όλη τους η ζωή.

Όπως εξομολογήθηκε η ίδια η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο ερχομός ενός παιδιού στη ζωή ενός ζευγαριού διαταράσσει τις ισορροπίες μέσα στη σχέση, κάτι που συνέβη και στη δική της περίπτωση.

«Όποιος λέει ότι ο ερχομός ενός παιδιού δεν διαταράσσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε ένα ζευγάρι είναι ψεύτης. Είναι μια άλλη πραγματικότητα, οπότε είναι πάρα πολύ φυσιολογικό να διαταράσσονται κάποια πράγματα. Εκεί που το σημείο της προσοχής σου είναι ο σύντροφός σου, ξαφνικά να μην είναι. Γιατί υπάρχει ένα παιδί στη μέση, για το οποίο ειδικά οι μαμάδες αισθανόμαστε πολύ έντονα συναισθήματα, προστασία, αγάπη και τα λοιπά. Συνέβη και σε εμένα αυτό κάποιες φορές, όσο και να έλεγα και προσπαθούσα να μην αφήσω τον σύντροφό μου παραμελειμένο, κάποιες φορές συνέβαινε. Και ο άλλος πρέπει να το καταλάβει» ανέφερε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη.

«Σας έχω πει ότι είμαι και τυχερή σε αυτόν τον τομέα γιατί ο άνδρας μου είναι γυναικολόγος και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη γυναικεία ψυχολογία, ιδιαίτερα σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. Γιατί και το μετά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Οι άνδρες της γενιάς μας, γενικά… επειδή είμαι παρατηρητική και έχω δει περιστατικά μπροστά μου, τα οποία δεν… πώς να το πω. Δηλαδή να είναι το ζευγάρι στον δρόμο για τον γυναικολόγο και να λέει αυτός σε αυτή “εγώ δεν θα ανέβω σήμερα πάνω, πήγαινε μόνη σου, βαριέμαι”. Τι πήγαινε μόνη σου βρε ζώον; Καταλάβατε το πνεύμα μου…» τόνισε η Μαρία Ηλιάκη.

Read More

And More