Μαρία Ηλιάκη: Η εξομολόγηση για τον θηλασμό της κόρης της σε δημόσιο χώρο στην Ελβετία

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής της, απολαμβάνει η Μαρία Ηλιάκη η οποία πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η παρουσιάστρια η οποία ζει μόνιμα στη Ζυρίχη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο ολοκλήρωσε την ευτυχία της δίπλα στον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη.

Όλο αυτό το διάστημα, από την αρχή της εγκυμοσύνης της, μέχρι και τις πρώτες στιγμές με τη μικρή της, η Μαρία Ηλιάκη μοιράζεται μαζί μας τα όσα βιώνει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δες ακόμα: Μαρία Ηλιάκη: Το “πρόβλημα” που αντιμετωπίζει με την 50 ημερών κόρη της

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της από την πρώτη της έξοδο σε καφετέρια μαζί με τη νεογέννητη κόρη της.

“Μπαίνω στο τρένο και αρχίζει λίγο να γκρινιάζει και λέω: Έτσι είσαι; Ευρωπαία. Τα πετάω όλα και αρχίζω να θηλάζω. Δεν τα πέταξα και όλα, απλά μου έχει πάρει μία φίλη ένα μαντήλι με το οποίο μπορείς να θηλάζεις. Μετά τον θηλασμό και καθ’ όλη τη διάρκεια του καφέ ήταν πάρα πολύ ήσυχη”.

Στη συνέχεια η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για την δεύτερη έξοδο που ακολούθησε την ίδια μέρα, σε εστιατόριο ξενοδοχείου…

“Μετά πήγα να τη θηλάσω ξανά, αλλά κάπως ντράπηκα, επειδή είχε πολύ κόσμο, δεν ξέρω… μάλλον αυτή αισθάνθηκε την αγωνία μου και παιδιά…. η μικρή άρχισε να σπαράζει, να μην θηλάζει με τίποτα. Να μην ξέρω τι να κάνω. Την πάω μέσα στο ξενοδοχείο και καταφέραμε να θηλάσουμε…” περιέγραψε η Μαρία Ηλιάκη.

 

Read More

And More