Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης και η επική ατάκα

Μανούλα έγινε πριν από μερικές εβδομάδες η Μαρία Ηλιάκη, η οποία έφερε στον κόσμο του πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της, με τον Στέλιο Μανουσάκη. 

Το ζευγάρι το οποίο ζει μόνιμα στη Ζυρίχη, ξεκινά μια νέα καθημερινότητα δίπλα στην κορούλα του, η οποία ήρθε στον κόσμο για να ολοκληρώσει την προσωπική τους ευτυχία. Πρόσφατα μάλιστα η Μαρία Ηλιάκη περιέγραψε στο instagram την εμπειρία της να θηλάσει δημοσίως, κάτι το οποίο έφερε θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια.

Δες ακόμα: Μαρία Ηλιάκη: Μας δείχνει τη στιγμή που θηλάζει δημόσια την κόρη της

“Να σας πω μια ιστορία… Εγώ τις προάλλες πήγα για έναν καφέ με έναν πολύ καλό μου φίλο. Άρχισε η μικρή να κλαίει γοερά, προσπάθησα να τη θηλάσω εκεί στο καφέ που ήμασταν, δεν τα κατάφερα στην αρχή. Μας έπιασε νευρικό γέλιο, μετά τα κατάφερα. Ο φίλος μου τράβηξε αυτό το βίντεο εκείνη την ώρα και μου το έστειλε. Το βρήκα χαριτωμένο και αστείο και το ανέβασα στο Instagram.

Και άρχισαν μετά από κάτω… Οι υπέρ του θηλασμού έβριζαν τις κατά του θηλασμού και έγινε από κάτω ένας μικρός χαμός. Που πραγματικά δεν είχα καμία διάθεση για όλο αυτό. Το γεγονός ότι εγώ θηλάζω το δικό μου παιδί δεν σημαίνει ότι κατακρίνω και τις άλλες γυναίκες που έχουν αποφασίσει να μη θηλάζουν τα δικά τους παιδιά. Γιατί πολύ απλά η κάθε μάνα θα κάνει αυτό που θεωρεί εκείνη σωστό και αυτό που μπορεί για το δικό της παιδί”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, θέλοντας έτσι να απαντήσει στα έντονα σχόλια.

Η Μαρία Ηλιάκη “ξαναχτυπά” μέσω instagram αυτή τη φορά με μια throwback φωτογραφία από την εγκυμοσύνης της. Η ίδια μάλιστα θέλοντας να περιγράψει με λόγια την συγκεκριμένη περίοδο που βίωσε, έγραψε με χιούμορ: H εγκυμοσύνη μου: Μη μου μιλάτε και πολύ, δεν είναι καλά τα νεύρα μου

Read More

And More