Μαρία Ηλιάκη: Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Χθες, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Αθανασίου η Μαρία Ηλιάκη προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση που ήταν αφιερωμένη στη μητέρα της. Όπως είναι γνωστό η μητέρα της Μαρίας Ηλιάκη με την οποία η παρουσιάστρια ήταν πολύ δεμένη έχει φύγει από τη ζωή εδώ και δέκα χρόνια.

Η γέννηση όμως της δικής της κόρης, την κάνει να σκέφτεται όλο και περισσότερο τη μητέρα της και όσα έζησε μαζί της. Θέλοντας λοιπόν να τιμήσει τη μνήμη της, η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε να αναγράφεται ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Χόρχε Μπουκάι, “Να σου πω μια ιστορία”.

‘Ηρθε στον ύπνο μου η μάνα μου. “Διψάς;” με ρώτησε. “Όχι μαμά”. “Κρυώνεις;”. “Όχι μαμά”. “Τότε δε με χρειάζεσαι, φεύγω”. “Σε χρειάζομαι, γιατί αλλιώς θα πάψω να μαι παιδί, μάνα” της είπα κι έμεινε” είναι το απόσπασμα που επέλεξε η Μαρία Ηλιάκη ενώ στη λεζάντα συμπλήρωσε: 

“…τώρα που ξενυχτάω με τη δίκη μου κόρη …σε σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ.. τα ξενύχτια σου πλάι μου…και τώρα καταλαβαίνω ❤️χρόνια πολλά Μαμα…κι ας μην είσαι εδώ…”

Read More

And More