Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή ανάρτηση του Στέλιου Μανουσάκη, μετά τον ερχομό της κόρης τους

Το ομορφότερο κεφάλαιο της ζωής τους έχουν ανοίξει εδώ και μερικές ημέρες η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους τη νεογέννητη κόρη τους. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος έχουν ξετρελαθεί με το κοριτσάκι τους και απολαμβάνουν κάθε λεπτό μαζί της. Η μικρή Κατερίνα, όπως πρόκειται ονομαστεί, αποτελεί, πλέον, την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Έχοντας συνεχώς ένα χαμόγελο στα χείλη, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης στηρίζουν ο ένας τον άλλον, και προσπαθούν σιγά – σιγά να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της ζωής τους. Αναμφισβήτητα, βέβαια, ο ερχομός της κόρης τους αποτελεί την πιο ευχάριστη εξέλιξη στη σχέση τους.

Ο Στέλιος Μανουσάκης διαθέτει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο δεν τον τροφοδοτεί συχνά με φωτογραφίες και βίντεο. Θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του αυτή την όμορφη αλλαγή που έχει συμβεί στη ζωή του, δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με τις γυναίκες της ζωής του. “Family”, αρκέστηκε να αναφέρει στη λεζάντα της ανάρτησής του.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stelios Manousakis (@stelios.manousakis)

Read More

And More