Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία που τράβηξε μέσα στο αεροπλάνο!

Ένα ακόμη ταξίδι στην Ελβετία έκανε σήμερα η Μαρία Ηλιάκη. Η όμορφη παρουσιάστρια, επισκέφθηκε τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος μένει μόνιμα στην Ζυρίχη αφού εργάζεται εκεί ως γυναικολόγος. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους και η απόσταση που υπάρχει μεταξύ τους δεν έχει σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία τους!

Σήμερα, η Μαρία κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες και videos στον λογαριασμό της στο instagram, ενημερώνοντας έτσι τους θαυμαστές της για το ταξίδι που έκανε. Μάλιστα, η παρουσιάστρια ανέβασε και μία φωτογραφία από το αεροπλάνο, η οποία έδειχνε έναν κύριο να κρατάει το χέρι της γυναίκας του καθ΄όλη την διάρκεια της πτήσης επειδή εκείνη φοβόταν. Χωρίς δεύτερη σκέψη, η παρουσιάστρια, τους έβγαλε φωτογραφία και είπε πως της έφτιαξαν την μέρα.

“Στην πτήση για Ελβετία εκεί που κοιμόμουν… άνοιξα ξαφνικά τα μάτια μου και αντίκρισα αυτό… Ασυναίσθητα το έβγαλα μια φωτογραφία γιατί μου άρεσε τόσο πολύ αυτό που έβλεπα…Της κρατούσε το χέρι μέχρι που φτάσαμε γιατί απ’ότι κατάλαβα εκείνη φοβόταν τα αεροπλάνα… Δεν τους ρώτησα ποσά χρόνια ήταν μαζί – σίγουρα πολλά – ούτε το όνομα τους… Μου έφτιαξαν όμως το απόγευμα και τους ευχαριστώ…” ήταν το σχόλιο το οποίο συνόδευε την γλυκιά φωτογραφία.

Read More

And More