Μαρία Ηλιάκη και Κατερίνα Καραβάτου μιλούν για τη μητρότητα και μοιράζονται τις συμβουλές τους

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη με αφορμή της Γιορτή της Μητέρας την Κυριακή 8 Μαΐου, παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και μίλησαν για όλα.

Οι παρουσιάστριες της εκπομπής «Τι λες τώρα!» μίλησαν για την αγάπη που τρέφουν για τα παιδιά τους, αλλά και τις συμβουλές που μοιράζονται μεταξύ τους.

Η Μαρία Ηλιάκη, η οποία έγινε μανούλα πριν από ένα χρόνο περίπου, δηλώνει ξετρελαμένη με τα μπουτάκια και τα χειλάκια της μπέμπας της: «Είμαι σε φάση που μυρίζω, δαγκώνω, πιάνω την μπέμπα συνέχεια!».

Αναφορικά με το πώς είναι ως μαμάδες, η Μαρία Ηλιάκη δήλωσε ότι είναι πολύ του προγράμματος, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου είναι λιγότερο του προγράμματος και είναι υπέρμαχος μίας καλώς εννοούμενης ελευθερίας.

«Η Μαρία έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στην μπέμπα», αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου, αναφέροντας πως συχνά την συμβουλεύει αλλά η Μαρία κάνει πάντα το δικό της. Από την άλλη η Μαρία Ηλιάκη παραδέχεται ότι η Κατερίνα Καραβάτου έχει πολύ χιούμορ και μιλάει στα παιδιά της σαν να είναι μεγάλοι.

«Από τότε που γνώρισα τον άντρα μου και κάναμε την Κατερίνα, με νοιάζει πρώτα να είναι καλά οι δύο τους και μετά εγώ», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Η μητρότητα για την Κατερίνα Καραβάτου ήταν κάτι το αποκαλυπτικό: «Ανακάλυψα ότι υπήρχε ένα είδος αγάπης που δεν γνώριζα, αυτό της αδιαπραγμάτευτης», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Read More

And More