Site icon TLIFE

Μαρία Ηλιάκη: Ξεκίνησε γυμναστική στην Ελβετία – Δες το εντυπωσιακό μέρος που επέλεξε!

Μπορεί το καλοκαίρι να άργησε, όμως τελικά ήρθε! Τι και να πριν λίγες μέρες ο καιρός ήταν συννεφιασμένος και έβρεχε, σήμερα επέστρεψε και πάλι ο ζεστός και ηλιόλουστος καιρός. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ξεκινήσει διατροφή και καθημερινή γυμναστική, ώστε να επανέλθουν στην φόρμα τους και να βγουν άνετοι στην παραλία. Η Μαρία Ηλιάκη κατά τη διάρκεια της χρονιάς έκανε συστηματικά pilates. Βέβαια επειδή τα ταξίδια της στην Ελβετία ήταν συχνά χρειάστηκε πολλές φορές να χάσει τα μαθήματά της.

Έτσι, πριν από λίγες μέρες ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους της να της προτείνουν μέρη για να κάνει pilates εκεί. Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε τη λύση που βρήκε στο ζήτημα που την απασχολούσε. Ειδικότερα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από ένα υπέροχο πάρκο αναφέροντας ότι πρόκειται να γυμναστεί εκεί. Βοηθός της σε αυτή την προσπάθεια είναι οι ιμάντες TRX.

Δες φωτογραφίες:

Η Μαρία Ηλιάκη έχει μπει σε πρόγραμμα γυμναστικής στην Αθήνα, συνεπώς δεν θα γινόταν να μην προπονείται καθόλου στην Ελβετία.

© 2024 tlife.gr