Μαρία Ηλιάκη - Μάκης Πουνέντης: Οσονούπω παρελθόν για τον ΣΚΑΙ;

Μαρία Ηλιάκη – Μάκης Πουνέντης: Οσονούπω παρελθόν για τον ΣΚΑΙ; | tlife.gr

Εκτός ΣΚΑΙ μένουν λίαν συντόμως η Μαρία Ηλιάκη και ο Μάκης Πουνέντης; Από χθες αυτή είναι η φημολογία που έχει κυκλοφορήσει και ακούγεται έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Μία φημολογία η οποία όπως είναι φυσικό έχει προκαλέσει μία αναταραχή και μία αναστάτωση.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα κυκλοφορούν οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου προσανατολίζονται λέει με την ανατολή της νέας χρονιάς, να ρίξουν τίτλους τέλους στην καθημερινή, απογευματινή εκπομπή τους, μετά φυσικά την απογοητευτική της πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Είναι ,όμως, έτσι ακριβώς τα πράγματα; Μετά από μία σειρά από τηλέφωνα και επαφές που είχα με τα… άνωθεν διαζώματα του καναλιού, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Τουλάχιστον για την ώρα, όπως έσπευσαν να μου διευκρινίσουν. Ομως, αυτό δεν σημαίνει πως το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής προδιαγράφεται λαμπρό!

Εκεί στο Φάληρο είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι με τις επιδόσεις του «Αυτά Είναι» και προσπαθούν να βρουν και το τι ακριβώς φταίει και η εκπομπή δεν παίρνει τα πάνω της, όπως επίσης και το τι να κάνουν μπας και καταφέρουν να σώσουν την κατάσταση έστω και στο παρά πέντε.

Βέβαια, το ότι η Μαρία Ηλιάκη είναι λίγη για να κρατά την βασική παρουσίαση μίας εκπομπής μάλλον δεν τους περνά από το μυαλό, όπως επίσης και το γεγονός ότι ποτέ τα… κακέκτυπα δεν έχουν αποδώσει όσο έχουν αποδώσει τα πρωτότυπα και η εκπομπή – τουλάχιστον με την μορφή μου έβγαινε μέχρι τώρα στον αέρα – ήταν ένα κακέκτυπο του «Δέστε τους».

«Οχι, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση που να θέτει στην εκπομπή ένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό χρόνο ζωής. Δηλαδή, όχι δεν έχει πέσει στο τραπέζι η πρόταση το «Αυτά είναι» να μην συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ από Γενάρη.

Από την άλλη μεριά ,όμως, σαφέστατα και θα υπάρξουν αλλαγές και θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις, μήπως το συγκεκριμένο πρότζεκτ καταφέρει και κερδίσει την ψήφο προτίμησης του κόσμου, που είναι πάντα και το ζητούμενο στην τηλεόραση», αποκαλύπτει στο TLIFE στέλεχος του καναλιού και σπεύδει να συμπληρώσει:

«Υπάρχουν κάποια πράγματα που θ ΄αλλάξουν για να δοκιμαστούν κάποια άλλα. Για παράδειγμα όλο αυτό το κομμάτι της μόδας και της fashion κριτικής θα περιοριστεί πάρα πολύ, μιας και πιστεύουμε πως και κουράζει και δεν είναι πλέον και τόσο ενδιαφέρον, μιας και έχει πλέον πολυφορεθεί διακαναλικά».

Με άλλα λόγια; Η τηλεοπτική τύχη του «Αυτά Είναι» θα κριθεί οριστικά, αφού πρώτα δοθεί μία περίοδος χάριτος στην εκπομπή για να μπορέσουν να γίνουν κάποιες σημαντικές αλλαγές και διορθώσεις!

READ more