Μαρία Ηλιάκη: Με chic look στους δρόμους της Αθήνας! Φωτογραφίες

Η Μαρία Ηλιάκη και ο αγαπημένος της Στέλιος Μανουσάκης είναι στα καλύτερά τους και αυτό δεν κρύβεται. Ο έρωτάς τους μεγαλώνει μέρα με την μέρα, ενώ τον ερχόμενο Μάιο θα κλείσουν δύο χρόνια σχέσης και κοινής πορείας. Μάλιστα, οι δυο τους φαίνεται πώς βρίσκονται ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με το φιλικό τους περιβάλλον να είναι σίγουρο πώς η πρόταση γάμου του γοητευτικού γυναικολόγου στην γνωστή παρουσιάστρια δεν θα αργήσει να έρθει.

Μέχρι τότε, η Μαρία και ο Στέλιος περνούν όμορφες στιγμές μαζί, ενώ έχουν καταφέρει να μηδενίσουν τις αποστάσεις. Μοιράζονται τον χρόνο τους ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία, με την παρουσιάστρια κυρίως να βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού ο αγαπημένος της ζει και εργάζεται στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Με χαρά και ανυπομονησία, με την πρώτη ευκαιρία που θα της δοθεί, ταξιδεύει για να βρεθεί κοντά του, ενώ κι εκείνος, όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσει, έρχεται στην Ελλάδα για χάρη της.

Αδιαμφισβήτητα, η Μαρία Ηλιάκη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και χαμογελά ξανά στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά. Πρόσφατα, μάλιστα, που ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας, έδειχνε απόλυτα ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ.

Συγκεκριμένα, απαθανατίστηκε σε μια πρωινή βόλτα με στιλ, αφού επέλεξε να φορέσει ένα κοτλέ κοστούμι σε nude χρώμα, συνδυασμένο με λευκά sneakers, χρυσά κοσμήματα και μια ταμπά τσάντα. Η αγάπη της Μαρίας για τη μόδα είναι γνωστή και μπορούμε να πούμε πώς και σε αυτή την έξοδό της αυτό είναι ολοφάνερο.

Όσοι την είδαν από κοντά δεν μπόρεσαν να πάρουν τα μάτια της από πάνω της, ενώ εκείνη περπατούσε ξέγνοιαστη απολαμβάνοντας τον καφέ της. Ωστόσο, όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη του φωτογράφου, όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά αντιθέτως χαιρέτησε από μακριά και του χάρισε το πιο λαμπερό χαμόγελό της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More