Μαρία Ηλιάκη: Μένει στο σπίτι και σου δίνει ιδέες για να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου [pic,vid]

Η Μαρία Ηλιάκη, όπως και δεκάδες αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, υπακούει στην εντολή του υπουργείου Υγείας, και μένει στο σπίτι! Η τάχιστη εξάπλωση του κορονοϊού στον πλανήτη έχει αναγκάσει την κυβέρνηση της χώρας μας να πάρει αυστηρά μέτρα, ώστε να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η μετάδοσή του και να μειωθούν οι πιθανότητες να υπάρξουν θύματα.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει χτίσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media και σε καθημερινή βάση μοιράζεται μαζί τους πολλές στιγμές από τη ζωή της. Αυτή τη φορά, η Μαρία Ηλιάκη χρησιμοποιεί το προφίλ της για να παρακινήσει τους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι τους, προκειμένου να προστατέψουν τόσο τους ίδιους όσο και τις ευπαθείς ομάδες. Η ίδια, μάλιστα, αποκαλύπτει πώς θα περάσει εκείνη τις ημέρες της στο σπίτι και σου δίνει ιδέες για το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σου.

Η Μαρία Ηλιάκη, λοιπόν, θα διαβάσει βιβλία, θα αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της κάνοντας beaute, θα δει ντοκιμαντέρ, σειρές κλπ, και θα αρχίσει να απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό πίνοντας καφέ από το μπαλκόνι της.

Όλοι, λοιπόν, #μένουμε σπίτι!

Read More

And More