Μαρία Ηλιάκη: Μπήκε στην κουζίνα της και έφτιαξε ένα super υγιεινό πρωινό [pics]

Μπορεί η καραντίνα να έληξε πριν από ακριβώς ένα μήνα, όμως η Μαρία Ηλιάκη προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο σπίτι, ώστε να προστατέψει τον εαυτό της από τον απειλητικό ιό που εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσά μας. Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια ήταν ανέκαθεν λάτρης του Instagram, ωστόσο με αφορμή τον εγκλεισμό των προηγούμενων μηνών ήρθε ακόμα πιο κοντά με τους διαδικτυακούς φίλους της, αφού υπήρχε καθημερινή επικοινωνία.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της ένα από τα homemade πρωινά που επιλέγει προκειμένου να ξεκινάει την ημέρα της γεμάτη ενέργεια. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια εδώ και ένα μεγάλο διάστημα προσέχει πολύ τη διατροφή της ενώ κάνει συστηματικά γυμναστική υιοθετώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Έτσι, λοιπόν, η ίδια μπήκε στην κουζίνα της και έφτιαξε μια σπέσιαλ ομελέτα. Δύο ασπράδια, ένας κρόκος, κατσικίσιο τυρί, πιπεριές ήταν τα υλικά που χρησιμοποίησε για τη συνταγή της ενώ πρότεινε να συνοδεύσουμε το πρωινό μας είτε με ανανά είτε με ομελέτα.

Δες φωτογραφίες:

Η Μαρία Ηλιάκη ξεκίνησε την ημέρα της με τον καλύτερο τρόπο!

Read More

And More