Μαρία Ηλιάκη – Νεκτάριος Γαλίτης: Κοινή έξοδος μετά την επανασύνδεση! [pics]

Πριν λίγες μέρες η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τη σχέση της με τον Νεκτάριο Γαλίτη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχουν χωρίσει και τώρα οι δυο τους έκαναν νέα κοινή έξοδο και μάλιστα αγκαλιά.

Το ζευγάρι μετά την επανασύνδεσή του έκανε μια πολύ τρυφερή έξοδο και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά πως αυτό που χρειάζονται είναι μια αγκαλιά…

Όσο για τη συνέντευξη της Μαρίας, στο “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου, η παρουσιάστρια ανέφερε για τη σχέση της: “Ε τώρα αφού μαζί είμαστε. Εγώ δεν είπα ότι χώρισα. Εγώ είπα ότι για κάποιες μέρες είπαμε να κάνουμε χώρια διακοπές και ξαφνικά διαβάζω παντού ότι μου έχει στείλει τα πράγματα μου σε μαύρες σακούλες… Εγώ τον εαυτό μου τον φοβάμαι πάρα πολύ μέσα στη λέξη γάμος. Δηλαδή νομίζω ότι αν παντρευτώ θα ρουτινιάσω τόσο πολύ. Γενικώς όπου με αφήσεις βολεύομαι. Κι επειδή έχω δει τον εαυτό μου να ρουτινιάζει στη ζωή γενικότερα, δεν θέλω να το ξαναζήσω. Οπότε το γάμο τον έχω στο μυαλό μου σαν μια πάρα πολύ ωραία κοινωνική εκδήλωση, αλλά για άλλους, όχι για μένα πια.

#giati#me#koitas#strava#???#exeis#provlima#??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nektarios Galitis (@nektariosgalitis) στις


Αν τύχει και έρθει ένα παιδί, νομίζω ότι κάτι μπορεί να γίνει, αλλά και πάλι, όχι νυφικά και τέτοια. Νομίζω ότι αν ήταν να είχα γίνει μάνα, θα είχα γίνει. Σε αυτή την ηλικία να μην έχεις κάνει ακόμα παιδί, μάλλον για κάποιο λόγο δεν το έχεις κάνει, μάλλον δεν το ήθελες”.

A hug is all we need…#mylovestory

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης marakiiliaki (@marakiiliaki) στις

Read More

And More