Μαρία Ηλιάκη – Νεκτάριος Γαλίτης: Νέα βραδινή έξοδος μετά την επανασύνδεση

Η Μαρία Ηλιάκη έκανε μία ακόμα βραδινή έξοδο με τον συντροφό της, Νεκτάριο Γαλίτη. Μπορεί το καλοκαίρει να γράφτηκαν πολλά περί χωρισμού για το ζευγάρι αλλά φαίνεται πως οι δυο τους είναι στα καλύτερά τους. Τόσο η παρουσιάστρια του Alpha όσο και ο επιχειρηματίας ανέβασαν κοινές φωτογραφίες τους στα social media από κοινή έξοδο και μάλιστα αγκαλιά. Το TLIFE τους απαθανάτισε σε μία ακόμα εξόρμησή σε hot στέκι της Αθήνας.

Η Μαρία είχε μιλήσει πριν λίγες μέρες, στον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή “Βράδυ”, για τη σχέση τους ξεκαθαρίζοντας: “Ε τώρα αφού μαζί είμαστε. Εγώ δεν είπα ότι χώρισα. Εγώ είπα ότι για κάποιες μέρες είπαμε να κάνουμε χώρια διακοπές και ξαφνικά διαβάζω παντού ότι μου έχει στείλει τα πράγματα μου σε μαύρες σακούλες…”

Και συνέχισε: Εγώ τον εαυτό μου τον φοβάμαι πάρα πολύ μέσα στη λέξη γάμος. Δηλαδή νομίζω ότι αν παντρευτώ θα ρουτινιάσω τόσο πολύ. Γενικώς όπου με αφήσεις βολεύομαι. Κι επειδή έχω δει τον εαυτό μου να ρουτινιάζει στη ζωή γενικότερα, δεν θέλω να το ξαναζήσω. Οπότε το γάμο τον έχω στο μυαλό μου σαν μια πάρα πολύ ωραία κοινωνική εκδήλωση, αλλά για άλλους, όχι για μένα πια.”

Τέλος, μίλησε και για τι ενδεχόμενο ενός παιδιού: “Αν τύχει και έρθει ένα παιδί, νομίζω ότι κάτι μπορεί να γίνει, αλλά και πάλι, όχι νυφικά και τέτοια. Νομίζω ότι αν ήταν να είχα γίνει μάνα, θα είχα γίνει. Σε αυτή την ηλικία να μην έχεις κάνει ακόμα παιδί, μάλλον για κάποιο λόγο δεν το έχεις κάνει, μάλλον δεν το ήθελες”.

Read More

And More