Μαρία Ηλιάκη – Νεκτάριος Γαλίτης: Παντού μαζί μετά την επανασύνδεση!

Μετά την επανασύνδεση είναι αχώριστοι. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νεκτάριος Γαλίτης είναι παντού μαζί και η μια επίσημη έξοδος διαδέχεται την άλλη. Μπορεί το καλοκαίρι να γράφτηκαν πολλά περί χωρισμού για το ζευγάρι αλλά φαίνεται πως οι δυο τους είναι στα καλύτερά τους. Τόσο η παρουσιάστρια του Alpha όσο και ο επιχειρηματίας ανέβασαν κοινές φωτογραφίες τους στα social media από κοινή έξοδο και μάλιστα αγκαλιά. Το TLIFE τους απαθανάτισε σε μία ακόμα βραδινή έξοδο.

Μετά τις βόλτες στη Γλυφάδα, το party γενεθλίων που του οργάνωσε και τις βραδινές εξόδους τους, το TLIFE τους συνάντησε στον Πειραιά και στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού. Οι δυο τους έδειχναν full in love και ο επιχειρηματίας ήταν πολύ τρυφερός με το κορίτσι του.

Η Μαρία μάλιστα είχε μιλήσει πριν λίγες μέρες, στον Πέτρο Κωστόπουλο και την εκπομπή “Βράδυ”, για τη σχέση τους ξεκαθαρίζοντας: “Ε τώρα αφού μαζί είμαστε. Εγώ δεν είπα ότι χώρισα. Εγώ είπα ότι για κάποιες μέρες είπαμε να κάνουμε χώρια διακοπές και ξαφνικά διαβάζω παντού ότι μου έχει στείλει τα πράγματα μου σε μαύρες σακούλες…”

Και συνέχισε: Εγώ τον εαυτό μου τον φοβάμαι πάρα πολύ μέσα στη λέξη γάμος. Δηλαδή νομίζω ότι αν παντρευτώ θα ρουτινιάσω τόσο πολύ. Γενικώς όπου με αφήσεις βολεύομαι. Κι επειδή έχω δει τον εαυτό μου να ρουτινιάζει στη ζωή γενικότερα, δεν θέλω να το ξαναζήσω. Οπότε το γάμο τον έχω στο μυαλό μου σαν μια πάρα πολύ ωραία κοινωνική εκδήλωση, αλλά για άλλους, όχι για μένα πια.”


Read More

And More