Μαρία Ηλιάκη: Οι διακοπές της είναι γεμάτες ευτράπελα – «Είναι μερικές στιγμές που τα σημάδια πρέπει να τα ακούς»

Με αρκετά ευτράπελα φαίνεται πως κυλούν οι καλοκαιρινές διακοπές της Μαρίας Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα. Ωστόσο, από τα ευτράπελα είχαν ξεκινήσει από την πρώτη κιόλας μέρα χωρίς ωστόσο να έχουν ακόμη σταματήσει.

Η Μαρία Ηλιάκη που είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε σήμερα στον λογαριασμό της στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της όλα όσα της συμβαίνουν.

«Καλησπέρα. Καλή Κυριακή σε όλους. Είναι μερικές στιγμές που τα σημάδια πρέπει να τα ακούς. Τώρα έγινε αυτή η μικρή λεπτομέρεια; Να καταλαβαίνεις πως κάτι θα γίνει τώρα και θα σου πάνε χάλια ή σχεδόν χάλια όλες οι διακοπές. Στις διακοπές συμβαίνουν τα ωραιότερα ευτράπελα αρκεί όμως να είσαι σε θέση να καταλάβεις τα σημάδια. Τι εννοώ;

 Εγώ δεν έχω χειρότερο από το να ταξιδεύω με πλοίο και αυτοκίνητο. Γιατί όμως; Γιατί φοβάμαι πολύ το γκαράζ. Είναι πολύ στενά, οι κύριοι είναι πολύ φωνακλάδες, κάποιοι είναι και λίγο άγριοι –μου έχει τύχει και αυτό. Είναι οι άνθρωποι σε μια υπερένταση να το έλεγα ευγενικά. Και εκεί ξεκίνησε το λάθος.

Εγώ όλο το προηγούμενο βράδυ σκεφτόμουν τι θα κάνω αν με βάλουν να παρκάρω με την όπισθεν. Δεν σκεφτόμουν κάτι άλλο; Με την όπισθεν με έβαλαν. Εγώ ξεκίνησα την ουρά! Δεν έχω χειρότερο! Στενά, να μην μπορώ να βγάλω το καρότσι. Εκεί έπρεπε να καταλάβω ότι έχουν ξεκινήσει στραβά οι διακοπές.

Τελικά τα ευτράπελα συνεχίστηκαν. Κάποια γαστρεντερίτιδα της Κατερίνας, μετά κάτι πάτησα εγώ στην παραλία. Δεν κατάλαβα ποτέ τι! Πρήστηκε από κάτω το πόδι μου, έγινε τούμπανο, ήμουν ξυποληταριό  όλες τις μέρες και με αλοιφές και τα λοιπά.

Τι άλλο; Λέω μια μέρα “θα πάω στα Φαλάσαρνα να ηρεμήσω μόνη μου με το βιβλιαράκι μου, θα είναι σήμερα η ημέρα η δική μου”. Πάω στα Φαλάσαρνα παιδιά να φυσάει λίβας, καυτός αέρας. Πρέπει να ήταν αυτή η μοναδική μέρα, η μέρα που επέλεξα να πάω εγώ εκεί που συνέβαινε αυτό. Ζεστός αέρας να μην μπορώ όχι να σταθώ, τι να σας πω; Η αγαπημένη μου παραλία! Πάω κάθε χρόνο στα Φαλάσαρνα και κάθομαι εκεί με τις ημέρες και με τις ώρες. Εκείνη τη μέρα δεν άντεξα», είπε η Μαρία Ηλιάκη στο βίντεο που κοινοποίησε.

Read More

And More