Μαρία Ηλιάκη: Οι τσαχπινιές στην παραλία δίπλα στο κύμα και η… αφιέρωση στον σύντροφό της! [pics,video]

Αν παρακολουθείς την gossip επικαιρότητα ή απλά ακολουθείς την Μαρία Ηλιάκη στο Instagram θα ξέρεις πώς βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς τον τελευταίο χρόνο είναι full in love. Η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Στέλιου Μανουσάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον ξενοδοχειακό κλάδο στην Κρήτη, ενώ εργάζεται και ως γυναικολόγος στη Ζυρίχη.

Μπορεί οι δυο τους να περνούν αρκετό διάστημα χωριστά, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του γοητευτικού 35χρονου στην Ελβετία, ωστόσο, αρκετά συχνά η Μαρία Ηλιάκη παίρνει το αεροπλάνο και επισκέπτεται τον αγαπημένο της.

Αυτές τις μέρες, η κοκκινομάλλα πλέον παρουσιάστρια βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με φίλους της, μέχρι να έρθει η στιγμή που θα ταξιδέψει ξανά κοντά στον αγαπημένο της, με τον οποίο δεν αποκλείεται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να μην βρίσκεται σε κάποιο κοσμικό νησί για τις καλοκαιρινές της διακοπές, ωστόσο, φροντίζει να κάνει κοντινές αποδράσεις μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, προκειμένου να κάνει τις βουτιές της στη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία της.

Πρόσφατα, λοιπόν, βρέθηκε σε παραλία και παρόλο που δεν έκανε μπάνιο, λόγω της κακοκαιρίας, το διασκέδασε το έπακρον κάνοντας… τσαχπινιές δίπλα στο κύμα, βγάζοντας selfie με την καλή της φίλη Μάντη Περσάκη, αλλά και… ζωγραφίζοντας στην άμμο το αρχικό γράμμα από το όνομα του συντρόφου της, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Δες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε:

Η Μαρία Ηλιάκη είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται!

Read More

And More