Μαρία Ηλιάκη: Πέρασε ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο στα Ζαγοροχώρια-Τα εντυπωσιακά μέρη που επισκέφτηκε [pics,video]

Μαρία Ηλιάκη: Πέρασε ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο στα Ζαγοροχώρια-Τα εντυπωσιακά μέρη που επισκέφτηκε [pics,video] | tlife.gr

Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται με μια βαλίτσα στο χέρι και γυρίζει τον κόσμο. Η ξανθιά παρουσιάστρια το περασμένο καλοκαίρι μας σύστησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο της σύντροφο, Στέλιο Μανουσάκη, με τον οποίο είναι full in love.

Εκείνος μπορεί να μένει μόνιμα στην Ελβετία, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις βρίσκονται στην Ζυρίχη, όμως η απόσταση δεν έχει αποτελέσει εμπόδιο στη σχέση τους. Η Μαρία τουλάχιστον μία φορά το μήνα επισκέπτεται τον καλό της και μαζί περνάνε μαγικές στιγμές μακριά από όλους και όλα. Βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της και αυτός είναι γεγονός!

Ωστόσο, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, η ξανθιά παρουσιάστρια θέλησε να το περάσει μαζί με τους αγαπημένους της φίλους. Η Ελλάδα την άνοιξη είναι πανέμορφη και έχει αμέτρητα εντυπωσιακά μέρη να εξερευνήσεις. Αυτό λοιπόν σκέφτηκε και η Μαρία και έτσι έφτιαξε βαλίτσες για Ζαγοροχώρια. Η παρέα θέλησε το Σάββατο να κάνει πεζοπορία και να δει από κοντά τα «θαύματα» της φύσης, ενώ την Κυριακή αρκέστηκε στον καφέ και στο φαγητό στα γραφικά μαγαζιά της περιοχής.

Δες τις φωτογραφίες:

READ more