Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με μαγιό πιο αδυνατισμένη από ποτέ και εντυπωσιάζει!

Πως και πως περιμένει η Μαρία Ηλιάκη τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές! Ο λόγος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον ερχομό του συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκη. Το ζευγάρι είναι full in love, όμως δεδομένου ότι βρίσκεται σε διαφορετικές χώρες δεν έχει όσο χρόνο χρειάζεται προκειμένου να ζήσει τον έρωτά του. Η Μαρία Ηλιάκη έχει ταξιδέψει πολλές φορές στην Ελβετία για να βρεθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της, όμως τώρα είναι σειρά του να έρθει!

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης αναμένεται να περάσουν ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών τους στην Κρήτη, καθώς αποτελεί τον επίγειο παράδεισό τους. Προς το παρόν, η παρουσιάστρια ασχολείται με τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα, ενώ κάθε φορά που έχει ελεύθερο χρόνο ταξιδεύει εντός Ελλάδας ή πηγαίνει στη θάλασσα.

Το πρωί της Δευτέρας, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς φίλους της, στην οποία ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει τη σιλουέτα της. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η παρουσιάστρια έκανε pilates γεγονός που την βοήθησε πολύ, αφού δυνάμωσε το σώμα της.

Η Μαριά Ηλιάκη ζει ανέμελες στιγμές δίπλα στο κύμα!

Read More

And More