Μαρία Ηλιάκη: Σωστή νοικοκυρά στην καραντίνα! Οι δουλειές του σπιτιού και η σχέση από απόσταση με τον Στέλιο Μανουσάκη

Η Μαρία Ηλιάκη, όπως και δεκάδες celebrities της εγχώριας showbiz, υπακούει στην εντολή του υπουργείου Υγείας, και μένει στο σπίτι! Η γνωστή παρουσιάστρια έχει χτίσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media και σε καθημερινή βάση μοιράζεται μαζί τους πολλές στιγμές από τη ζωή της. Από την άλλη, ζει έναν θυελλώδη έρωτα με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος δυστυχώς μένει μόνιμα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ζυρίχη.

Η Μαρία Ηλιάκη δεν μπορεί πλέον να ταξιδεύει στην Ελβετία και να βρίσκεται στο πλευρό του, με συνέπεια το Skype να έχει πάρει “φωτιά”! Το ζευγάρι είναι πάνω από έναν χρόνο μαζί και βρίσκεται… σε τροχιά γάμου, ωστόσο ο κορονοϊός και η απόσταση μπήκαν εμπόδιο ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον γυναικολόγο! Η Μαρία και ο Στέλιος μιλούν συνεχώς μέσα από τα social media και περνούν την ώρα τους ευχάριστα.

Όταν ο Στέλιος Μανουσάκης βρίσκεται στην δουλειά, η Μαρία Ηλιάκη εκτελή χρέη νοικοκυράς! Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους… τις δουλειές του σπιτιού, όπως το καθάρισμα και το σιδέρωμα. Με το δικό της απολαυστικό χιούμορ, η παρουσιάστρια μας δείχνει… όλη τη διαδικασία του να σιδερώνεις τα ρούχα σου στην καραντίνα.

Read More

And More