Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έκλεισαν ένα χρόνο μαζί! Το αγαπημένο ζευγάρι ζει τον έρωτά του παρά τη χιλιομετρική απόσταση και κάθε μέρα που περνάει δένεται και περισσότερο. Οι δυο τους δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους και αυτός είναι και ο λόγος που ολοένα και πληθαίνουν οι τρυφερές αναρτήσεις της παρουσιάστριας στα social media. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Realnews, ο γυναικολόγος που ζει και εργάζεται στην Ελβετία, πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, προκειμένου να απολαύσει το καλοκαίρι στη γενέτειρά του αλλά και να βοηθήσει στην οικογενειακή επιχείρηση εκεί.

Ο Στέλιος Μανουσάκης, μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια του, διατηρεί πολυτελείς βίλες προς ενοικίαση στην περιοχή των Χανίων. Εκεί θα βρίσκεται και η σύντροφός του, η οποία πρόκειται να περάσει ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στην Κρήτη, μαζί με τον αγαπημένο της.

“Ακόμη δεν σκεφτόμαστε τον γάμο”, φέρεται να απαντά το ζευγάρι όταν ερωτάται από φίλους του για το επόμενο βήμα. Οι δυο τους έχουν βρει τον τρόπο να είναι ευτυχισμένοι, χωρίς την καθημερινή τριβή της σχέσης τους και ανυπομονώντας κάθε φορά για την… επόμενη φορά που θα συναντηθούν!

Read More

And More