Μαρία Ηλιάκη: Απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον αγαπημένο της – Η νέα βραδινή έξοδος με φίλους στην Αθήνα [pics]

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης ζουν έναν μεγάλο έρωτα και δεν το κρύβουν στιγμή! Το ερωτευμένο ζευγάρι μπορεί καθημερινά να κάνει φιλότιμες προσπάθειες, ώστε να διατηρήσει την ισορροπία στη σχέση του, αφού υπάρχει χιλιομετρική απόσταση ανάμεσά του, αλλά αυτό πλέον δεν είναι πρόβλημα. Ο ένας κατανοεί τον άλλον και τον στηρίζει συνεχώς. Η κοκκινομάλλα πια παρουσιάστρια διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της, καθώς το χιούμορ και η αισιοδοξία αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Εδώ και λίγα 24ωρα, ο γυναικολόγος έχει έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει τις Άγιες μέρες του Πάσχα μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Το πρόγραμμα των διακοπών τους περιλαμβάνει την Κρήτη, αφού είναι ο τόπος καταγωγής και των δύο. Προς το παρόν είναι αχώριστη και απολαμβάνουν στο έπακρο κάθε στιγμή στην Αθήνα από την ώρα που θα ξυπνήσουν μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούν.

Σε μία από τις εξόδους τους, οι δυο τους μαζί φυσικά με τους φίλους τους βρέθηκαν στα νότια προάστια και πέρασαν ένα ξεχωριστό βράδυ με θέα τη θάλασσα. Τόσο η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της παρέας τους μοιράστηκαν με τους followers τους αρκετά στιγμιότυπα της εξόδου τους.

Δες τις φωτογραφίες:

Η παρουσιάστρια τρολάρει δημόσια τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη!

Read More

And More