Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Αποχαιρετούν οριστικά την Ελβετία – Η σχέση από απόσταση και η ζωή τους στη Ζυρίχη

Μετά από τέσσερα χρόνια σχεδόν στην Ελβετία, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης αποχαιρετούν οριστικά τη ζωή τους στο εξωτερικό.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε επιστρέψει καιρό στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της, Κατερίνα εξαιτίας των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων στο Mega, την περσινή σεζόν. Από την άλλη, ο διακεκριμένος γυναικολόγος ανακοίνωσε χθες 11/11 πως μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα μετά από 18 χρόνια, αφήνοντας τη Ζυρίχη για να εργαστεί στην πατρίδα του.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του» έγραψε ο Στέλιος Μανουσάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο έρωτας και η σχέση από απόσταση

 

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι μαζί για περισσότερο από τέσσερα χρόνια. Η σχέση τους – στο μεγαλύτερο διάστημά της – ήταν από απόσταση, καθώς ο σύντροφος της παρουσιάστριας ζούσε μόνιμα στην Ελβετία, όπου εργαζόταν ως γυναικολόγος μέχρι και φέτος που αποφάσισε να τα αφήσει όλα και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Η απόσταση όμως δεν ήταν ποτέ εμπόδιο στον έρωτά τους, καθώς η Μαρία Ηλιάκη, όποτε έβρισκε ευκαιρία έπαιρνε το αεροπλάνο και έτρεχε δίπλα του.

Ακόμη και όταν το ζευγάρι ήταν χωριστά, η βιντεοκλήση είχε γίνει καθημερινότητά του! Οι δυο τους μιλούσαν συνεχώς μέσω Skype κάνοντας πλάκες και λέγοντας όλα τα νέα τους.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

«Είναι πολύ περίεργο να είσαι μακριά από τον άνθρωπο σου…και να ξέρεις ότι θα είσαι για αρκετό καιρο ακόμα… όμως όταν υπάρχει αγάπη την νιώθεις ακόμα και στο FaceTime και σίγουρα θα πάνε όλα καλά για όλους μας… #menoume_spiti #spreadthelove #shesiapoapostasi #kouragio».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

 


«Πάντα πίστευα ότι θα έρθει κάποιος να σε κάνει ευτυχισμένη. Δεν ισχύει. Αν δεν είσαι καλά μέσα σου. Τον Στέλιο τον ήξερα 7 χρόνια αλλά δεν… Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με μένα τότε ήρθε και αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου που τον βλέπω και λιώνω και είμαι πολύ χαρούμενη.

Είναι γυναικολόγος στη Ζυρίχη. Είναι μια σχέση από απόσταση με τα καλά και τα κακά της. Θα δούμε. Προς το παρόν κάνουμε όνειρα. Όχι σχέδια» είχε εξομολογηθεί πριν τέσσερα χρόνια η Μαρία Ηλιάκη στην Κατερίνα Καραβάτου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Η ζωή στη Ζυρίχη και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού

 

Η πανδημία βρήκε την Μαρία Ηλιάκη στη Ζυρίχη. Η παρουσιάστρια άφησε τη ζωή της στην Ελλάδα και μετακόμισε στην ελβετική πόλη, όπου με τον Στέλιο Μανουσάκη ζούσαν μαζί μια υπέροχη ζωή στο Χόργκεν.

Η Μαρία Ηλιάκη, ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, απολάμβανε ξέγνοιαστες στιγμές στην πανέμορφη πόλη της Ελβετίας, όπου μοιραζόταν συνεχώς στιγμιότυπα από τη νέα της ζωή στα social media.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ελβετία, συνέβη το πιο όμορφο θαύμα! Η Μαρία Ηλιάκη έμεινε έγκυος και έφερε στον κόσμο τον Μάη του 2021 ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια γέννησε σε μαιευτήριο της Ζυρίχης, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της. Η μικρή Κατερίνα ήρθε στη ζωή και άλλαξε την καθημερινότητα του ζευγαριού με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο Στέλιος Μανουσάκης και η Μαρία Ηλιάκη έζησαν στην Ελβετία μερικές από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές της ζωής τους. Πλέον είναι έτοιμοι να προχωρήσουν και να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην Ελλάδα μαζί με την κόρη τους, Κατερίνα.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More