Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Αυτό είναι το εντυπωσιακό και μοντέρνο σπίτι τους στην Ελβετία

Ένα μεγάλο έρωτα ζουν η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, ο οποίος αναμένεται σε μερικούς μήνες να επισφραγιστεί με τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Μάιο του 2018 και παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα να μείνει χωριστά, αφού εκείνη ζούσε στην Ελλάδα ενώ εκείνος στην Ελβετία – η αγάπη τους ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και έτσι είναι μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Με αφορμή την ευχάριστη εξέλιξη στη σχέση τους, η Μαρία Ηλιάκη πήρε την απόφαση να αφήσει το σπίτι της στην Ελλάδα και να μετακομίσει στη χώρα που εργάζεται ο σύντροφός της, προκειμένου να είναι συνεχώς μαζί. Έτσι, η παρουσιάστρια εδώ και μερικούς μήνες ζει στη Ζυρίχη και απολαμβάνει την καθημερινότητα με τον άνδρα της ζωής της.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και έτσι τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της. Πολλές είναι οι φορές, μάλιστα, που η Μαρία Ηλιάκη έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από το σπίτι και τη γειτονιά, στα οποία κατοικούν με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Οι δυο τους μένουν σε ένα φωτεινό και άνετο σπίτι με μοντέρνα έπιπλα που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες τους. Η Μαρία Ηλιάκη αγαπάει τα minimal στοιχεία, συνεπώς ο χώρος της δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς διαμορφωμένος. Το ζευγάρι έχει επιλέξει μια γραφική γειτονιά, στην οποία η παρουσιάστρια απολαμβάνει να κάνει τις βόλτες της.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More