Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο και επισφράγισε τον έρωτά τους

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης ζουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους! Το μεσημέρι της Δευτέρας, η αγαπημένη παρουσιάστρια – η οποία ζει στην Ζυρίχη με τον σύντροφό της – γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Μαρία ανυπομονούσε να γίνει μητέρα και να κρατήσει στην αγκαλιά της την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον γοητευτικό γυναικολόγο.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ωστόσο, η σχέση τους – στο μεγαλύτερο διάστημά της – ήταν από απόσταση, καθώς ο σύντροφος της παρουσιάστριας ζει μόνιμα στην Ελβετία, όπου εργάζεται ως γυναικολόγος.

Η απόσταση όμως δεν ήταν ποτέ εμπόδιο στον έρωτά τους, καθώς η Μαρία Ηλιάκη, όποτε έβρισκε ευκαιρία έπαιρνε το αεροπλάνο και έτρεχε στο πλευρό του.

Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και δέκα χρόνια, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια είναι μαζί και ερωτευμένοι. Τα καλοκαίρια τους τα περνούν στα Χανιά, όπου ο Στέλιος Μανουσάκης έχει καταγωγή αλλά και δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης η Μαρία Ηλιάκη βρισκόταν στη Ζυρίχη, στο πλευρό του αγαπημένου της, ο οποίος την πρόσεχε σαν τα μάτια του!

Η ευτυχισμένη μανούλα ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media και καθημερινά μοιραζόταν… τις περιπέτειες που αντιμετώπιζε σε αυτή τη γλυκιά κατάσταση που βρισκόταν εδώ και εννέα μήνες!

Στην τελευταία ανάρτησή που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στο Instagram πριν από λίγες ημέρες, έγραψε Mom to Be και χθες το όνειρό της έγινε πραγματικότητα!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

 

 

Read More

And More