Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Ο έρωτας, η σχέση από απόσταση και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού

Το απόγευμα της Κυριακής και ανήμερα της γιορτής των Ερωτευμένων, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε ότι είναι για πρώτη φορά έγκυος. Η αγαπημένη παρουσιάστρια περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και ανυπομονεί να γίνει μανούλα! Η Μαρία και ο Στέλιος είναι μαζί τρία σχεδόν χρόνια και ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού, θα επισφραγίσει με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους!

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Ωστόσο, η σχέση τους – στο μεγαλύτερο διάστημά της – ήταν από απόσταση, καθώς ο σύντροφος της παρουσιάστριας ζει μόνιμα στην Ελβετία, όπου εργάζεται ως γυναικολόγος.

Η απόσταση όμως δεν ήταν ποτέ εμπόδιο στον έρωτά τους, καθώς η Μαρία Ηλιάκη, όποτε έβρισκε ευκαιρία έπαιρνε το αεροπλάνο και έτρεχε στο πλευρό του.

Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και δέκα χρόνια, αλλά τα τελευταία τρία χρόνια είναι μαζί και ερωτευμένοι. Τα καλοκαίρια τους τα περνούν στα Χανιά, όπου ο Στέλιος Μανουσάκης έχει καταγωγή αλλά και δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στον ξενοδοχειακό κλάδο. Αυτή την περίοδο, η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στην Ζυρίχη, με τον σύντροφό της να την προσέχει καθ΄ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια όλο αυτό το διάστημα εξακολουθούσε να είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media, είτε ανεβάζοντας στιγμιότυπα από την χιονισμένη Ζυρίχη – φορώντας ένα χοντρό παλτό για να κρύβει την κοιλίτσα της – είτε αποκαλύπτοντάς μας τις λιγούρες της… παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζαμε ότι είναι έγκυος!

Η Μαρία Ηλιάκη είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι επιθυμεί να κάνει οικογένεια με τον Στέλιο Μανουσάκη, ενώ τα δημοσιεύματα τους ήθελαν συνεχώς να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μπορεί να μην έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα μείνουν Ελλάδα ή Ελβετία, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν αγάπη και αλληλοκατανόηση, όλα τα υπόλοιπα φαντάζουν απλώς… λεπτομέρειες!

Read More

And More