Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Ποζάρουν ερωτευμένοι μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους!

Έναν μεγάλο έρωτα φαίνεται πως ζουν η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, με την αγάπη τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα! Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να βρίσκεται πότε στην Ελλάδα, πότε στην Ελβετία, πότε μαζί και πότε χωριστά, όμως δεν σταματά στιγμή να παλεύει για τη σχέση του και να παραμένει ενωμένο!

Αυτές τις ημέρες, η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στην Ζυρίχη! Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να δει τον καλό της και έτσι ταξίδεψε στην φθινοπωρινή Ελβετία, αφού τον προηγούμενο μήνα είχε έρθει ο σύντροφός της στην Ελλάδα. Βέβαια, η ίδια δεν πήγε μόνη της εκεί, αλλά πήρε μαζί της και το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορεί τα Χριστούγεννα να είναι σε περισσότερο από ένα μήνα, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ήδη στολίσει τα σπίτια τους και έχουν μπει στο κλίμα!

Το ερωτευμένο ζευγάρι λοιπόν, αφού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, φόρεσε τα γιορτινά του και έβγαλε μία από τις πιο όμορφες φωτογραφίες του! Την αποκάλυψη έκανε φυσικά η Μαρία Ηλιάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι δυο τους είναι αναμφισβήτητα full in love!

Δες φωτογραφίες:

Και του χρόνου!

Read More

And More