Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Ρομαντική βόλτα για δύο στην παλιά πόλη της Ζυρίχης [pics]

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz! Το ζευγάρι μετρά δύο χρόνια κοινής πορείας και παρά το γεγονός ότι οι δυο τους μένουν σε διαφορετικές χώρες έχουν καταφέρει να βρουν την ισορροπία στη σχέση τους και να πορεύονται ευτυχισμένοι μέσα στο χρόνο.

Αυτές τις ημέρες, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Ζυρίχη και απολαμβάνει τη συντροφιά του αγαπημένου της ύστερα από τέσσερις μήνες που έμειναν χώρια. Ο κορονοϊός δεν επέτρεψε στο ζευγάρι να ταξιδέψει και έτσι οι δυο τους για να ένα μεγάλο διάστημα επικοινωνούσαν από τηλέφωνα και social media.

Πλέον, η Μαρία Ηλιάκη λάμπει από ευτυχία που βρίσκεται στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη και χαίρεται κάθε στιγμή στην ελβετική πρωτεύουσα μαζί του. Το γεγονός, μάλιστα, ότι και ο καιρός εκεί δεν είναι πολύ ζεστός έχει βοηθήσει το ζευγάρι στο να κάνει συνέχεια βόλτες ή μικρές αποδράσεις.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος αποφάσισαν να επισκεφτούν την παλιά πόλη της Ζυρίχης, να περπατήσουν στα γραφικά δρομάκια και να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα. Το ζευγάρι ταξίδεψε με το τρένο φορώντας τις απαραίτητες μάσκες προστασίας για τον κορονοϊό, όπως αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη μέσα από το Instagram.

Παράλληλα, η ίδια μας έδειξε διάφορα στιγμιότυπα από τη βόλτα τους με το χαμόγελο να μην λείπει από τα χείλη της.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

 

Το ζευγάρι πέρασε τη μέρα με τον καλύτερο τρόπο!

Read More

And More