Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Στην Ελλάδα, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, οι οποίοι απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι αγκαλιά με την κορούλα τους.

Το ζευγάρι εξακολουθεί να ζει μόνιμα στην Ελβετία και πιο συγκεκριμένα στη Ζυρίχη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του γνωστού γυναικολόγου. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στην Real Life και στο ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές τους διακοπές να ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Πρώτος τους σταθμός θα είναι η Αθήνα και συγκεκριμένα η Νέα Σμύρνη, όπου βρίσκεται και το πατρικό της παρουσιάστριας. Ο πατέρας και ο αδερφός της, ανυπομονούν να δουν το νέο μέλος της οικογένειας. 

Δες ακόμα: Μαρία Ηλιάκη: Θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της – Η τρυφερή φωτογραφία

Δεύτερος σταθμός των διακοπών τους, θα είναι η Κρήτη, η γενέτειρα και των δύο. Κάθε χρόνο περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στα Χανιά, εκεί όπου ζει και η οικογένεια του Στέλιου Μανουσάκη. Μάλιστα, οι συγγενείς του ετοιμάζουν ένα παραδοσιακό γλέντι, προκειμένου να υποδεχτούν το ζευγάρι μαζί με το νεογέννητο μωρό τους. 

Η χαρά τους είναι απερίγραπτη με την μητέρα του Στέλιου, την κυρία Κατερίνα, να ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το εγγόνι της που όπως έχει γίνει γνωστό θα πάρει και το όνομά της. Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, μετά το τέλος των διακοπών τους, θα ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για την βάπτιση της μικρής τους.

Read More

And More