Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Χαλαρή βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια – Φωτογραφίες

Μια νέα και διαφορετική καθημερινότητα απολαμβάνουν εδώ και λίγες ημέρες η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, καθώς πρόσφατα μετακόμισαν σε νέο σπίτι στα βόρεια προάστια.

Η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να βρει τα πατήματά της στη νέα της γειτονιά, ενώ αρκετά συχνά ζητά προτάσεις και ιδέες από τους διαδικτυακούς της φίλους, ώστε να τη βοηθήσουν για πράγματα που δε γνωρίζει.

Παράλληλα η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται σε πυρετώδεις πρόβες, καθώς πρόκειται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες τον Φεβρουάριο ενώ ο σύντροφός της και πατέρας της κόρης της Κατερίνας, άφησε την Ελβετία όπου εργαζόταν τα τελευταία χρόνια και άνοιξε το δικό του γυναικολογικό γραφείο στο Μαρούσι.

Πρόσφατα, σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε γνωστό εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια. 

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βρέθηκαν σε έναν καφέ μέσα στο εμπορικό, απόλαυσαν ποιοτικό χρόνο μαζί, ενώ όπως θα διαπιστώσεις ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι ενώ γελούσαν συνεχώς.

Δες τις φωτογραφίες

 

Read More

And More