Μαρία Ηλιάκη: Το δημόσιο μήνυμα για τον κορονοϊό από τη Ζυρίχη [pic]

Η Μαρία Ηλιάκη αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Ζυρίχη μαζί με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη. Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια μετά από τέσσερις μήνες συνάντησε ξανά τον αγαπημένο της, γεγονός που τη χαροποίησε ιδιαίτερα. Το ζευγάρι είναι δύο χρόνια μαζί και χαίρεται κάθε στιγμή αυτής της σχέσης είτε βρίσκεται μαζί είτε βρίσκεται χώρια.

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram τις σκέψεις της για τον κορονοϊό. Ο ιός εξακολουθεί να υπάρχει στην καθημερινότητά μας και οφείλουμε όλοι να συνεχίσουμε να είμαστε πολύ προσεχτικοί.

“Ένα χρόνο πριν…όταν ταξιδεύαμε άφοβα …διασκεδάζαμε άφοβα…και όλα ήταν πιο ανεμελα…δε θέλω να σας «το χαλάσω»…ούτε να σας κουνήσω το δάχτυλο …και ούτε ξέρω και ποια είναι τελικα η αλήθεια γι’αυτό τον ιό που έχει μπει ξαφνικά στη ζωή μας… έχω διαβάσει άπειρα άρθρα… έρευνες και στο μυαλό μου είναι όλα λίγο μπερδεμένα. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να προσέχουμε αυτό το καλοκαίρι για τον εαυτό μας και τους γύρω μας και να ευχόμαστε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας να γίνουν όλα όπως πριν…καλό μήνα σε όλους με αγάπη και υγεία”, ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Μαρία σε μία από τις βόλτες της στη Ζυρίχη.

Read More

And More