Μαρία Ηλιάκη: Το ξέσπασμα κατά όσων δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό και η γυμναστική που κάνει στο σπίτι της!

Η ζωή των Ελλήνων με τον κορονοϊό αλλάζει και σε αυτή τη φάση, εκτός από τα έκτακτα μέτρα που λαμβάνονται, το υπουργείο Υγείας τονίζει ότι έχει μεγάλη σημασία η καμπάνια «μένουμε σπίτι». Πρόκειται για μία σύσταση προς τους πολίτες που εμφανίζουν συμπτώματα ίωσης να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους στις αναγκαίες, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του φονικού ιού.

Η Μαρία Ηλιάκη στηρίζει την προσπάθεια αυτή και προσπαθεί να περνάει όλο τον χρόνο της μόνη στο σπίτι, μακριά από τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος βρίσκεται στη Ζυρίχη της Ελβετίας, καθώς εκεί ζει μόνιμα και εργάζεται, αλλά και από τους καλούς της φίλους στην Αθήνα, που δεν μπορεί να συναντήσει λόγω αυτοπεριορισμού.

Ωστόσο, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η Μαρία επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται μαζί τους στιγμές από την καθημερινότητά της. Ανταλλάσσει μαζί τους απόψεις, τους εκφράζει τους προβληματισμούς της, αλλά τους δίνει και συμβουλές σχετικά με το πώς θα περάσουν εποικοδομητικά αυτές τις περίεργες μέρες.

Ανάμεσα σε άλλες αναρτήσεις που έκανε στα instastories της, η Μαρία έδωσε στις γυναίκες followers της tips για γυμναστική στο σπίτι, προκειμένου να είναι fit και να μην πάρουν κιλά όσο δεν μπορούν να πάνε για δουλειά ή στο γυμναστήριο για την προπόνησή τους.

Λίγο αργότερα, όμως, βλέποντας στην τηλεόραση ότι τα μέτρα που εξήγγειλε το υπουργείο Υγεία για την προστασία των πολιτών δεν τηρούνται από κάποιους, έγινε έξαλλη και ξέσπασε δημόσια κατά όλων αυτών που δεν υπακούν και κάνουν του κεφαλιού τους, αδιαφορώντας για την δημόσια υγεία.

Read More

And More