Μαρία Ηλιάκη: Το περιστατικό που συνέβη στον δρόμο και της έφτιαξε τη διάθεση

Μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα περιστατικό που της συνέβη στον δρόμο και της έφτιαξε τη μέρα της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως το χαμόγελο που εισέπραξε από μια κοπέλα σε μια διάβαση όπου είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό της, στάθηκε ικανό για να την φτιάξει τη μέρα της παρά τη μεγάλη κούραση που είχε.

«Λοιπόν, θέλω να σας πω ότι εκτός του ότι είναι πολύ μεγάλη γιορτή σήμερα – χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, την αγαπώ πολύ αυτή τη γιορτή – είχα πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Βλέπετε και το μάτι. Να σας πω τι μου έφτιαξε τη διάθεση; Μια κοπέλα στη διάβαση εδώ στη Νέα Σμύρνη. 

Εγώ γενικά στους δρόμους, αφήνω και περνάνε και σε στοπ, και διαβάσεις.. Είμαι κουλ στο δρόμο, προσπαθώ να μην έχω πολλά νεύρα και να δίνω γενικώς προτεραιότητα στον κόσμο, ειδικά στους πεζούς. Αυτό μου έχει μείνει από την Ελβετία. Όπου βλέπω διάβαση σταματάω. Φυσικά το 90% δε σκάει ποτέ ούτε ένα χαμόγελο, ούτε ένα ευχαριστώ, τίποτα. Σήμερα, μια κοπέλα σε μια διάβαση, μια μελαχρινή… μου έσκασε ένα χαμόγελο… Μου έφτιαξε το βράδυ. Σε ευχαριστώ όποια κι αν είσαι» αναφέρει στο βίντεό της η Μαρία Ηλιάκη.

Read More

And More