Μαρία Ηλιάκη: Βραδινή έξοδος για φαγητό μαζί με φίλους! [pics]

Η Μαρία Ηλιάκη έχει μοιράσει περίπου τα δύο τελευταία χρόνια τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας, αφού εκεί ζει και εργάζεται ο σύντροφό της, Στέλιος Μανουσάκης. Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της, καθώς ο μεγάλος έρωτας που ζει την έχει ανανεώσει πλήρως! Η ίδια μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να καταπιάνεται με άλλα πράγματα, όμως αυτό δεν είναι κάτι που την πτοεί, αφού βρίσκει τη χαρά σε ότι και αν κάνει.

Αυτές τις ημέρες, η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στη βάση της στην Αθήνα και χαίρεται κάθε στιγμή μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια διαθέτει ένα δραστήριο λογαριασμό στο Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές από το πρόγραμμά της. Αυτή τη φορά, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να κάνει μια μικρή παρασπονδία στη διατροφή της και να απολαύσει ένα λαχταριστό burger, γεγονός που έσπευσε να αποκαλύψει στους followers της.

Η αλήθεια είναι ότι η ίδια τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες για λόγους υγείας και προσέχει τι καταναλώνει ενώ παράλληλα φροντίζει να γυμνάζεται.

Δες φωτογραφίες:

Η Μαρία Ηλιάκη μας άνοιξε την όρεξη! Εσένα;

Read More

And More