Μαρία Ηλιάκη: Για αγορές στα βόρεια προάστια με άψογο στιλ [pics]

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη, αφού η σχέση της με τον Στέλιο Μανουσάκη την έχει ανανεώσει πλήρως και την έχει ηρεμήσει. Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια τον τελευταίο ενάμισι χρόνο έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού γυναικολόγου και παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι μαζί!

Το ζευγάρι βρίσκεται πότε στην Ελλάδα και πότε στην Ελβετία, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Στέλιου Μανουσάκη τον θέλουν εκεί. Αυτός είναι και ο λόγος που σχεδόν κάθε μήνα η Μαρία Ηλιάκη φτιάχνει τις αποσκευές της, μπαίνει στο αεροπλάνο και ταξιδεύει στην Ζυρίχη, προκειμένου να βρεθεί στην αγκαλιά του συντρόφου της. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, μάλιστα, η παρουσιάστρια ετοίμασε ένα πάρτι έκπληξη στον καλό της για τα γενέθλιά του μαζί με καλούς φίλους.

Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε για αγορές σε γνωστό εμπορικό των βορείων προαστίων. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και την απαθανάτισε κατά τη διάρκεια της εξόδου της. Φορώντας σκούρο τζιν, μαύρο τοπ και ένα καρό σακάκι η παρουσιάστρια απόλαυσε την χαλαρή βόλτα της!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More