Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν αδερφή μου»

Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου στο «MEGA Καλημέρα».

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της, αλλά και για τις αξέχαστες στιγμές στις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

«Με ενοχλεί που με θυμάστε κυρίως για την τσίχλα, θέλω να σας δείρω, να σας σκαμπιλίσω. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα έκανα τίποτα το ίδιο, με εκμεταλλεύτηκαν και επαγγελματικά και ως άτομο», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Έχασα όλη μου την περιουσία για μια σχολή χορού, εγώ τα «έσκαγα» και μια μέρα ξυπνάω και χρωστάω τα εκατομμύρια, πούλησα σπίτια, μπιζού, τη βέρα του Γερμανού. Ωστόσο, ξεχρέωσα, έχει μείνει εάν μικρό χρέος και με διακανονισμό πληρώνω», ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.

Και συνέχισε: «Μου έκαναν πρόταση να πάω στη «Φάρμα» με πολύ καλά λεφτά, τα είχα ανάγκη, αλλά οι συνθήκες δεν με βοηθούσαν. τα χρήματα για να πάω στην «Φάρμα» ήταν περισσότερα από 5.000 ευρώ την εβδομάδα», υπογράμμισε η ηθοποιός.

«Mε τον Φρέντυ Γερμανό ήμουν από 18 χρονών. Με την Ναταλία δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν την μικρή αδελφή μου. Έχω βοηθήσει πάρα πολύ την Ναταλία στο να ξαναβρεθεί με τον πατερά της, τους έφερα κοντά, την αγαπώ, το παράπονο μου είναι ότι δεν την βλέπω», τόνισε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Ο σύντροφός μου ο Δημήτρης ήταν θαυμαστής του Γερμανού, όχι δικός μου, είναι Αιθίοπας. Προτίμησα τη δουλειά από την οικογένεια. Έκανα πολλές αμβλώσεις και το έχω μετανιώσει φρικτά. Πριν «φύγει» ο Γερμανός είχαμε κάνει εξωσωματική, πήγε καλά, αλλά δεν το καταφέραμε», αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου.

Read More

And More