Μαρία Ιωαννίδου για Νίκο Κοκλώνη: «Άστο το παιδί να κάνει καριέρα, αν μπορέσει» – Το παράπονο για τη Ναταλία Γερμανού

Στα γενέθλια της Ζωζώς Σαπουντζάκη βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 25/5 η Μαρία Ιωαννίδου.

Σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί, η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στην ηλικία της, στο παράπονο που έχει από τη Ναταλία Γερμανού ενώ πέταξε και το «καρφί» της για τον Νίκος Κοκλώνης.

«Έχω κινηθεί νομικά για την ηλικία μου στο διαδίκτυο. Προχωράει αυτό και θα την αφαιρέσουν. Μου έχουν προσθέσει πολλά παραπάνω χρόνια. Είμαι εγώ 81;» είπε αρχικά για την ηλικία της η Μαρία Ιωαννίδου.

«Με τη Ναταλία τι να πω; Συνέχεια με καλεί στην εκπομπή της, κάθε Σάββατο εκεί είμαι. Δε ξέρω γιατί δε με καλεί. Η Ναταλία έχει πάρει κάποια στοιχεία από τον Φρέντι, το στοιχείο που δεν έχει πάρει, είναι να με αγαπάει τόσο όσο με αγαπούσε εκείνος. Μπορεί να με αγαπάει και να μην το δείχνει» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Τέλος, σχετικά με την ακύρωση της συμμετοχής της στο J2US, η Μαρία Ιωαννίδου είπε, «Με το J2US υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Κάποιος με καρφώνει, κάποιος δε με θέλει. Μίλησα με τον Νίκο Κοκλώνη και είπαμε να βγω στο J2US. Είχαμε συμφωνήσει. Δε με έβγαλε ποτέ. Είπε, ξε- είπε. Δε κρατάω κακία. Άστο το παιδί να κάνει καριέρα. Αν μπορέσει».

Έ

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164