Μαρία Ιωαννίδου: Ντύθηκε νύφη και έκανε διαδικτυακό γάμο εν μέσω καραντίνας!

Μπορεί να μένει σπίτι και να βρίσκεται ακόμη σε καραντίνα η Μαρία Ιωαννίδου όμως ήθελε να ντυθεί νυφούλα και το έκανε. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύντροφός της Δημήτρης Κρητικός έκαναν τον πρώτο e- γάμο στο σπίτι τους και ξάφνιασαν όλους. Μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μάλιστα, η Μαρία Ιωάννίδου αποκάλυψε πως επειδή ο σύντροφός της ήθελε διακαώς να παντρευτούν εκείνη πήρε την απόφαση να ντυθεί νυφούλα και να κάνει διαδικτυακό γάμο με καλεσμένους μέσω skype!

«Παντρεύτηκα! Αυτό το παιδί, ο σύντροφος μου, ο Δημήτρης έχει μια μανία. Θέλει να με παντρευτεί και μου πρότεινε να κάνουμε έναν γάμο εικονικό. Θα βάλουμε, λέει, στολές, θα ντυθείς εσύ νύφη, θα βάλω εγώ το σμόκιν μου, θα καλέσουμε φίλους με skype, θα τους κεράσουμε και θα μαγειρέψω. Αυτό. Εντάξει, λέω εγώ, για κουμπάρο είχαμε τον μόνο που βρισκόταν στο σπίτι μας. Τον σκύλο μου», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου..

Το ζευγάρι μάλιστα αποκάλυψε πως θα κάνει το επόμενο διάστημα και κανονικό γάμο, αλλά σίγουρα αυτή η κίνηση του έδωσε μεγάλη χαρά.

 

 

Read More

And More