Μαρία Καλάβρια – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Full in love στην Μύκονο! Οι τρυφερές στιγμές του ζευγαριού στην ξαπλώστρα [pics]

Βρισκόμαστε αισίως στη μέση του καλοκαιριού και η Μύκονος έχει βουλιάξει από celebrities της εγχώριας showbiz! Αυτές τις ημέρες στο νησί των Ανέμων βρίσκονται και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Μαρία Καλάβρια! Το ερωτευμένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz απολαμβάνει τις διακοπές του στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων και περνά ξέγνοιαστες στιγμές με καλή παρέα.

Να θυμίσουμε πως οι δυο τους είναι περίπου τρία χρόνια μαζί και μέρα με την μέρα ο έρωτας τους όλο και μεγαλώνει! Παρά τα 17 χρόνια που τους χωρίζουν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Μαριά Καλάβρια είναι full in love και ήδη ο στενός τους κύκλος μιλάει για έναν παράφορο έρωτα!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το εντυπωσιακό ζευγάρι σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου να απολαμβάνουν τις βουτιές του στην θάλασσα αλλά και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με την παρέα του. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι… τρυφερές στιγμές του ζευγαριού, με την Μαρία να ξαπλώνει πάνω στον Δημήτρη για να κάνει ηλιοθεραπεία!

Απαρατήρητο φυσικά δεν πέρασε το αψεγάδιαστο κορμί της Μαρίας Καλάβρια! Η διάσημη Ελληνίδα μαγνήτισε τα βλέμματα με το καλλίγραμμο σώμα που διαθέτει!

Read More

And More