Μαρία Καλάβρια: Εγκρίνει την Εύη Ιωαννίδου για σύντροφο του γιου της; “Δεν θα μου ήταν περίεργο να γίνω γιαγιά”

Ένα από τα πιο νέα και φρέσκα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι η Εύη Ιωαννίδου και ο Ίνο Φάις! Η Μαρία Καλάβρια είναι ενθουσιασμένη για τη σχέση του κούκλου γιου της και όπως δηλώνει στην εφημερίδα Real News εγκρίνει τη νέα σύντροφο του 22χρονου Ίνο.

Πώς θα της φαινόταν να γίνει γιαγιά; “Και αυτό μέσα στη ζωή είναι. Και εγώ μικρή έκανα παιδί, στα 24, οπότε δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο”. Η αλήθεια είναι ότι η γνωστή επιχειρηματίας στα 49 της είναι πιο όμορφη και συνειδητοποιημένη από ποτέ. Η ίδια περιγράφει στην εφημερίδα πόσο χαίρεται που τα παιδιά της έχουν μεγαλώσει: “Απολαμβάνω τα καλά του ότι έχω ήδη μεγάλα παιδιά, τις παρέες τους, το ότι συζητάμε τα θέματά τους. Είναι σαν να βιώνω πάλι την παιδική μου ηλικία…”.

Mαρία Καλάβρια: Έτσι σχολίασε τη σχέση του γιου της με την Εύη Ιωαννίδου

Ο Ίνο Φάις είναι μόλις 22 χρονών και η ίδια θεωρεί ότι ακόμα δεν είναι εύκολο να κάνει οικογένεια. “Φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επισημοποιήσει γρήγορα τη σχέση του. Είναι και άνδρας και οι άνδρες αργούν να ωριμάσουν. Η Εύη είναι κούκλα, πανέμορφη και πανέξυπνη!”.

Η Μαρία Καλάβρια με τα δυο παιδιά της, Ίνο και Μαρίνα Φάις

Read More

And More