Μαρία Κανελλοπούλου: Η μεγάλη απώλεια, οι παρενοχλήσεις και η ενασχόληση με την πολιτική

Η Μαρία Κανελλοπούλου ήταν μια από τους τρεις καλεσμένους στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης. Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της καλής της φίλης Νατάσας Μανισάλη η οποία όπως παραδέχτηκε της έχει στοιχήσει πολύ, για όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν στο χώρο της υποκριτικής το τελευταίο διάστημα αλλά και για την ενασχόλησή της με την πολιτική.

“Η Νατάσα Μανίσαλη ήταν μεγάλη απώλεια, ήταν η επιτομή της ζωντάνιας που νόμιζα ότι ποτέ δε θα την αγγίξει τίποτα… Ήμασταν φίλες πάρα πολλά χρόνια. Ήταν ένας εκρηκτικός άνθρωπος που έφτιαχνε εκρηκτικές σχέσεις… Η Νατάσα δεν πήρε αυτά που της αναλογούσαν γιατί ήταν ένα δύσκολο παιδί, έτσι λεγόταν τότε…” είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για όσα βλέπουμε να έρχονται στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και έχουν να κάνουν με κακοποιητικές συμπεριφορές συναδέλφων της.

“Έχω πάρα πολλά να πω αλλά θέλω να κάτσει ο κουρνιαχτός. Είναι πράγματα που συμβαίνουν σε όλη την κοινωνία όχι μόνο στο θέατρο αλλά επειδή η δουλειά μας είναι στο φως αυτό το κάνει τρομακτικό… Το φως που πέφτει τώρα, γίνεται με έναν τρόπο που όλα τα αδικήματα τσουβαλιάζονται και γίνονται όλα ένα… Μας παραδόθηκαν μερικά πράγματα ως σοφά και ότι ο φωτισμένους, ο ταλαντούχος μπορεί να κάνει ότι θέλει. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν όλοι είχαμε μιλήσει πολύ νωρίτερα” είπε και συνέχισε απαντώντας αν η ίδια έχει δεχτεί ποτέ κάποια παρενόχληση, “Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει υποστεί παρενόχληση από τα πιο απλά πράγματα μέχρι τα πιο σοβαρά…”.

Λίγο μετά στην κουβέντα μπήκε το κεφάλαιο πολιτική με την ίδια να εξηγεί πως η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά και να ταχθεί στην αριστερά ήταν μια απόλυτα συνειδητή απόφαση χωρίς ωστόσο να απαρνείται το γεγονός πως έβγαλε λεφτά από αυτό.

Η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε ακόμα και για την Κάτια Δανδουλάκη λέγοντας πως είναι τύχη για κάποιον να συνεργάζεται μαζί της αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το 2012 σε μια συνεργασία τους, της “έκλεισε” το θέατρο λόγω απεργίας.

Ακόμα. αναφέρθηκε στο “Καφέ της Χαράς” αποκαλύπτοντας πως ο κόσμος την έχει ταυτίσει με την Τασία και της ζητάνε συνταγές ενώ η ίδια δεν έχει καμία σχέση με την μαγειρική.

Read More

And More