Μαρία Κανελλοπούλου: Σύσσωμο το «Καφέ της Χαράς» στην θεατρική πρεμιέρα της! Φωτογραφίες

Βασισμένο στην πλούσια επιστολογραφία της Τζένης Μαρξ με το σύντροφό της και επαναστάτη φιλόσοφο Καρλ Μαρξ, είναι το καινούργιο έργο της Σοφίας Αδαμίδου, με τίτλο «Τζένη και Μαρξ», που ανεβαίνει στο θέατρο OLVIO. Η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη οδηγεί σκηνοθετικά την ηθοποιό Μαρία Κανελλοπούλου, υπό τη συνοδεία της πρωτότυπης μουσικής του Σταμάτη Κραουνάκη.

Το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” και να καταχειροκροτά την αγαπημένη ηθοποιό, η οποία έδωσαν για μία ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό της επί σκηνής. Μεταξύ άλλων, από την σημαντική αυτή στιγμή για τα επαγγελματικά της, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συνεργάτες της από το «Το Καφέ της Χαράς», που επέστρεψε φέτος με νέα επεισόδια, σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Ο Χάρης Ρώμας, η Έφη Ρασσιά, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο Περικλής Λιανός, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Μαίρη Ραζή και ο Αντώνης Καλομοιράκης ήταν μερικοί από τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 που την τίμησαν με την παρουσία τους και φωτογραφήθηκαν μαζί της.

Δες τις φωτογραφίες:

Παναγιώτης Μπουγιούρης-Μαρία Κανελλοπούλου-Χάρης Ρώμας

Χαλακατεβάκης-Μοσχοχωρίτη-Αξελός-Κανελλοπούλου-Ντεμίρη-Λιανός

Έφη Ρασσιά-Αντώνης Καλομοιράκης

Παναγιώτης Μπουγιούρης-Περικλής Λιανός-Μαίρη Ραζή

Νίκος Φίλης-Άννα Χατζησοφιά-Πάνος Σκουρλέτης

Βασίλης Χαλακατεβάκης με τη σύζυγό του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη

Ντεμίρη-Κανελλοπούλου-Ρώμας-Αδαμίδου-Χαλακατεβάκης-Χατζησοφιά-Ραζή-Μαραγκουδάκη

Τάσος Σωτηράκης-Μαρία Κανελλοπούλου-Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More