Μαρία Καβογιάννη: Συγκινεί για την απώλεια της μητέρας της – «Την κουβαλάω μέσα μου»

Η Μαρία Καβογιάννη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και εξομολογήθηκε στην Δανάη Μπάρκα τα συναισθήματά της για την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας.

«Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Η οικογένεια, οι φίλοι μου, το παιδί μου πάντα με βοηθάνε να ξεπερνάω τις δυσκολίες. Στην αρχή της καριέρας μου σκέφτηκα να τα παρατήσω, με δυσκόλευε ο εαυτός μου. Όλες μου οι συνεργασίες ήταν πολύ σημαντικές, τις ευχαριστήθηκα και τις χάρηκα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Η Μαρία Καβογιάννη αναφέρθηκε και στο έργο που τη σημάδεψε, την «Φουρκέτα» της Ελένης Γκασούκα, καθώς εκείνη την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στο έργο έχανε τη μητέρα της.

«Η απώλεια της μητέρας μου με έκανε ευαίσθητη, αλλά και με δυνάμωσε. Νιώθω ότι δεν την έχω χάσει. Νιώθω ότι υπάρχει ακόμη. Χαίρομαι που η μητέρα μου πρόλαβε να δει αυτά που έχω κάνει. Σε κάθε έργο, την κουβαλάω πάντα μέσα μου. Νιώθω σαν να το βλέπει γιατί είναι η δική της εποχή, σαν να της το απευθύνω κάθε βράδυ. Είμαι ίδια με τη μαμά μου, έχουμε τα ίδια στοιχεία» εξομολογήθηκε η Μαρία Καβογιάννη.

 

«Δεν περιορίστηκα από την έκθεση. Το ότι με γνωρίζει ο κόσμος μου δημιουργεί μεγάλη συντροφικότητα. Δεν με αγχώνει να κάνω πάντα το καλύτερο, μπορεί να υπάρχει και μία αποτυχία. Είναι μέσα στη ζωή».

«Σε ένα παιδί που θα ξεκίναγε τώρα θα έλεγα να κρατήσει ψηλά τα όνειρά του και να μην τα προδώσει ποτέ. Δεν φανταζόμουν ότι θα γίνω ηθοποιός…

Όταν ήμουν μικρή με έβαζαν να λέω ποιήματα και δεν ήθελα καθόλου. Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Τυχαία έγινα, όταν σπούδαζα θέατρο και γνώρισα κάποιους ανθρώπους που ήθελα να παίξω μαζί τους» ανέφερε η αγαπημένη ηθοποιός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164