Μαρία Καζαριάν: Δεν φαντάζεσαι πώς κατεβάζει τα σκουπίδια στον κάδο της γειτονιάς της! [video]

Για καιρό είχαμε συνηθίσει το ενδιαφέρον των οπαδών των social media να μονοπωλούν το Facebook, το YouTube, το Twitter και αργότερα το Instagram, αλλά και κάποιες άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως για παράδειγμα το Snapchat. Εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, όμως, το Tik Tok μπήκε στην αρένα δυναμικά και έχει εκτοξευθεί -με ταχύτητα φωτός θα λέγαμε- στις προτιμήσεις, ιδίως των νεότερων.

Η Μαρία Καζαριάν, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ, ως λάτρης των social media, δεν θα μπορούσε να μην δημιουργήσει τον δικό της λογαριασμό και τώρα, που το reality μόδας βρίσκεται στο “πάγο” λόγω κορονοϊού, αφιερώνει αρκετό χρόνο γυρίζοντας μοναδικά βιντεάκια. Η μελαχρινή καλλονή… ακολουθείται από σχεδόν 13 χιλιάδες χρήστες, ενώ τα likes που έχει πάρει μέχρι στιγμής στα μόλις 13 βίντεο που έχει “ανεβάσει” αγγίζουν τις 35 χιλιάδες.

Πρόσφατα, η αδερφή της νικήτριας του πρώτου GNTM του Star, Ειρήνης Καζαριάν, θέλοντας να διακωμωδήσει λίγο την κατάσταση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα λόγω κορονοϊού και καραντίνας, γύρισε ένα επικό βίντεο που πραγματικά μας έκανε να γελάσουμε πολύ. Σ’ αυτό, λοιπόν, η ίδια, προετοιμάζεται για έξοδο, ενώ στη συνέχεια πιο εντυπωσιακή και όμορφη από ποτέ, βγαίνει από το σπίτι για να…. πετάξει τα σκουπίδια στον κάδο της γειτονιάς της.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More