Μαρία Κίτσου: Αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που πέρασε και ανέβαλε τις παραστάσεις της

Λίγες ημέρες μετά το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες» η Μαρία Κίτσου μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»

Η καταξιωμένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη σε μετάφραση Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα, η οποία θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Ωστόσο, η παράσταση αναβλήθηκε για λίγες ημέρες εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε η Μαρία Κίτσου. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στην εκπομπή του Mega πέρασε κορονοϊό. 

«Είμαι καλά, δόξα το Θεώ έχω αναρρώσει. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό. Δυστυχώς δεύτερη φορά φέτος. Μία τον Γενάρη και μία τώρα. Είχα υψηλό πυρετό, μου έκανε λαρυγγίτιδες, φαρυγγίτιδες, το έζησα όλο. Η νέα μετάλλαξη χτυπάει στη φωνή. Είμαι μια χαρά, σήμερα συνεχίζουμε στον Βόλο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους θεατές μας για την ταλαιπωρία που δέχτηκαν αυτές τις μέρες αλλά δυστυχώς ήταν θέμα υγείας» αποκάλυψε η Μαρία Κίτσου.

 

Για τις Άγριες Μέλισσες, η Μαρία Κίτσου είπε: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Από τη μία χαρά και λύτρωση και από την άλλη μια χαρμολύπη που θα αποχωριστώ τους φίλους μου, το ρόλο μου. Γίναμε πραγματικά όλοι μια οικογένεια. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει».

 

Read More

And More